105 1234567
發新話題

[偶像留言] 新年快樂

[偶像留言] 新年快樂

話咁快就牛年,首先係度祝大家新年行大運身體健康同心想事成。
08年推出咗自己第一張唱片而且成績都可以講係不俗,
藉著今個機會,係度同各位講聲多謝,全靠你地嘅支持,我先有咁好嘅成績。
我會繼續努力,再一次感謝!
不過我又想知道,唔知你地想我下一隻碟行咩路線呢?
不如來個投票話我知!

哈哈!!!你黎留言喇xddd

祝你新年快上*
大紅大紫!!!!xdddd
仲有緊係恭喜發大財*
利是逗來!!!
---------希望大家可以繼續支持我們!

嘩!!黃生黎留言wor!
新年快樂!!恭喜發財, 利是逗來

um..下一隻碟行咩路線?
都係跳舞啦...你跳舞咁好睇!!!
|||||| |||| || ||||||||||||| |||| 為你花光所有心機徒勞白費  |||| ||||||||| | ||||

新年快樂呀BOSCO!!
黎緊呢年要繼續努力~~
P.S. 如果有多D快歌跳舞歌就好喇
師兄+藍邦+黃生=東涌JUNIOR

恭喜發財呀!
身體健康
紅過利是封-v-
BOTA

引用:
原帖由 winky 於 2009-1-29 20:36 發表
嘩!!黃生黎留言wor!
新年快樂!!恭喜發財, 利是逗來

um..下一隻碟行咩路線?
都係跳舞啦...你跳舞咁好睇!!!
哈哈!!咁一定要跳多d breaking的舞!!XDDD
---------希望大家可以繼續支持我們!

哈哈**
跳舞好丫**
唱歌要加油呀!!!
o(?﹏?)o   ❤ Bosco wong ❤   o(≧ω≦ )o

新年快樂!!!! HAHAHAHAHA*
新既一年要繼續跳好舞!!唱好歌!!
永遠支持你呀 >__<
o(?﹏?)o   ❤ Bosco wong ❤   o(≧ω≦ )o

Bosco,happy new year!!!
keep supporting......
I'm look forward of your Dancing ablum

我都響度祝您 身體健康 接JOB接到手軟啦 =] 牛年事事順境~!

In Love With Bosco 內既6首歌,只有 HEY BOY 一首係跳舞,其他就講愛情;

加上您而家又操緊肌肉,跳舞既就岩晒,BREAKING都不錯吧 ! 可以重跳舞方面,至起碼出到黎都贏左個勢啦

不過比個個人意見您丫 記得每次上台前記o下D歌詞......

每一次見您上台無論係跳舞定係唱歌,您都好緊張,腳都震埋,放鬆D丫,您掂架!有我地既支持嘛!

仲有記得應該講D咩說話丫 ))) HAHA!!!! 比心機 !

新年快樂!!!祝你牛年紅運當頭,快d攞個最佳男主角番來ar!!!期待你第二隻碟同埋你本寫真集ar!!
你終於都來la!!!!等左你好耐la!!
走咩路線?最好唱多d情歌仲有緊係多d跳舞la(由其是你學左好耐既hip hop,係時候show比我地睇la)
記住覆番我地ar......

新年快樂呀bosco!
祝你事業順順利利啦!
嗯...我會鍾意以唱浪漫既歌既路線
永遠的王子殿下

引用:
原帖由 tungtung=) 於 2009-1-29 21:00 發表
新年快樂呀bosco!
祝你事業順順利利啦!
嗯...我會鍾意以唱浪漫既歌既路線
我都中意BOSCO唱情歌 >333<
聽個陣會覺得好幸福XDDDD

引用:
原帖由 LOVEWCC_LKYAN 於 2009-1-29 21:03 發表

哈哈哈..我都覺..牙co唱得出個種悽慘.
好似'普天' 同'多謝試用'咁..

引用:
原帖由 LOVEWCC_LKYAN 於 2009-1-29 21:03 發表

係~有同感xd
同埋我覺得bosco唱情歌會哄到好多女仔
有feel d
不過快歌都唔錯
永遠的王子殿下

105 1234567
發新話題